Facebook account van RegioAutoverhuur
RegioAutoverhuur
RegioAutoverhuur
>
Nieuw Euromobil account aanmaken


Wil je langer dan een weekend reserveren? Neem contact op met de Euromobil partner. Contact partners
* op basis van beschikbaarheid

Weekend = vrijdag 17.00* t/m maandag 8.00 uur

Reserveren

Ons dagtarief is gebaseerd op 24 uur.
Voor de openingstijden van onze vestigingen verwijzen we je naar onze partnerwebsites.

Contact partnersNaar stap 2: Model opties

Zakelijke verhuur


RegioAutoverhuur heeft altijd de oplossing

Heeft u een shortlease auto nodig of tijdelijk behoefte aan extra vervoer? Nieuw personeel of tijdelijk extra grote vervoerscapaciteit?

RegioAutoverhuur beschikt over een grote verhuurvloot. Zo kunnen wij zeer aantrekkelijke tarieven hanteren en flexibele maatwerkmogelijkheden bieden, zowel voor korte termijn autoverhuur als voor shortlease. Daarbij kunt u bij RegioAutoverhuur rekenen op kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Euromobil Nederland, waar RegioAutoverhuur onderdeel van is, heeft een verhuurvloot van ruim 8.500 auto's (waarvan 1.250 bedrijfswagens), uitsluitend van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige, representatieve en uitstekend onderhouden huurauto's van recente datum.

Met marktconforme tarieven is RegioAutoverhuur zeer concurrerend en toonaangevend in de regio. Autohuur en shortlease is mogelijk vanaf één dag tot een periode van een jaar. Als het langer wordt, is het interessanter om de mogelijkheden van een leasecontract van RegioLease te bespreken!

Onbeperkte Ruimte.

RegioAutoverhuur heeft een breed scala aan huurauto's van de Volkswagen up! tot een Volkswagen Transporter, of een SEAT Ibiza tot de ruime Volkswagen Sharan is mogelijk. Maar ook voor meer personenvervoer bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u behoeft aan nog meer ruimte, dan kunnen wij u daar ook mee op weg helpen. Onze Volkswagen Bedrijfswagens vloot varieert van de handzame Volkswagen Caddy en de populaire Volkswagen Transporter, met en zonder dubbele cabine, tot een Volkswagen Crafter met Box en laadklep. U ziet bij ons heeft u letterlijk alle ruimte.

Meer weten of wilt u een offerte? Neem gerust contact met ons op!

 

 Direct reserveren