Over RegioAutoverhuur

 

 

RegioAutoverhuur is dé aanbieder op het gebied van tijdelijke mobiliteit in de Achterhoek. Wij hebben een vloot die meer dan 100 voertuigen groot is. Denk hierbij niet alleen aan personenauto's maar ook bedrijfswagens. RegioAutoverhuur is actief voor de particuliere en de zakelijke sector.

Verhuurspecialist uit de Achterhoek

RegioAutoverhuur is een onderdeel van familiebedrijf DAGO Autogroep. Net als DAGO Autogroep zijn wij ook gevestigd in Doetinchem en Aalten. Mede door onze grote vloot van meer dan 100 voertuigen kunnen wij de klanten maatwerk bieden en de tarieven scherp houden. Alle voertuigen worden uitstekend onderhouden en zijn zeer representatief. Wij verhuren auto's van Volkswagen, Audi, SEAT en ŠKODA. Deze jonge huurauto's zijn over het algemeen maximaal twee jaar oud. De Volkswagen Bedrijfswagens zijn van RegioAutoverhuur zijn maximaal drie jaar oud.

Tijdelijk een auto huren?

RegioAutoverhuur is de grootste speler in de Achterhoek op het gebied van tijdelijke mobiliteit. De verhuurauto's van RegioAutoverhuur worden voor verschillende doeleinden ingezet:

  • Tijdelijk een auto voor vakantie huren
  • Tijdelijk een Volkswagen Crafter met laadklep voor verhuizen huren
  • Een bedrijfswagen huren omdat uw wagen het heeft begeven
  • Een bakwagen huren omdat u behoeft heeft aan extra capaciteit

Zo zijn er nog veel meer redenen te bedenken. RegioAutoverhuur Doetinchem heeft in principe voor elk doel wel een passende huurauto beschikbaar. 

Shortlease

Uiteraard is dit ook mogelijk bij RegioAutoverhuur. Je hebt bijvoorbeeld tijdelijk extra capaciteit nodig, of er is een nieuwe werknemer aangenomen. Dan is het wel zo prettig om niet meteen vast te zitten aan een leasecontract. Je kunt de auto dan gewoon weer inleveren wanneer de klus afgerond is. Hier zitten geen extra kosten aan vast. Shortlease is mogelijk tot één jaar. Voor langere periodes is het interessanter om de opties met RegioLease te bespreken!

Huurtarief auto's

Standaard ontvangt je van RegioAutoverhuur 100 vrije kilometers. Het huurtarief gaat per kalenderdag. Daarnaast zijn alle auto's allrisk verzekerd en is reserveren gratis. Wanneer je naar het buitenland wil met de auto dan dien je dat vooraf aan RegioAutoverhuur te melden. Naast de zakelijke klanten helpt RegioAutoverhuur ook steeds meer particulieren op weg met tijdelijke mobiliteit. 

 

Behoefte aan tijdelijke mobiliteit?

Met vestigingen in Doetinchem en Aalten kan RegioAutoverhuur op flexibele wijze inspelen op uw behoefte aan mobiliteit.

Alternate Text
Improve Your Experience You're using a web browser version we don't support. Try one of these options for better experience. IE icon